Search

About us

We are a full service marketing and communication agency, certified IS...

×

News

An extraordinary immersive experience designed by Canali&C at ...

×

Champions of life

New Balance produces high-end shoes, established in the world of runni...

×

Le storie del Vulcano

For Vulcano Buono we have created an absolutely innovative project. Fo...

×

50 years of Gresmalt

Gresmalt is one of the major players in the Italian ceramic industry w...

×

Elnos Move

Elnòs Move is the spectacular dynamic art exhibition that has transfo...

×

Sardinia, island that exists!

How to tell, through a lens, the beauty of a magnificent island that h...

×

DeguStazione

We took care of the launch of DeguStazione, the new spectacular food a...

×

Vertical Show

Sometimes, the city itself gives us the perfect backdrop for an unconv...

×

Woman at the wheel, costant shopping

When two characters like Gli Arteteca drive to Neapolis, anything can ...

×

Think of winning

For the lead generation activity in 32 of GCI's Shopping Centres, we c...

×

The Good Food

The Good Food is a solidarity project born in Reggio Emilia to help th...

×
Contacts

Relax & green at Le Brentelle shopping centre

A relooking project by Canali&C

Positivity. This is the key word and the fil rouge of Le Brentelle refurbishment signed by the Unit Branding Spaces of Canali&C, the leading agency in Italy in marketing and communication for the Retail Real Estate.

Le Brentelle Shopping Centre, located in Rubano, west of the City of Padua, has always been a point of reference for quality shopping in Padua.
It is owned by a joint venture between Aaspiag Service/Despar North-East and Emilia, and Allianz, and is managed by Ses Italy, an Italian branch of SES – Spar European Shopping Centers in Salzburg.

Elegant, welcoming, frequented by a medium-high target, the Centre was characterized by a contemporary style and sober but not very lively. The intervention of Canali&C has led to the creation of two relaxation areas on the first floor, characterized by the strong presence of color.
The first area has vinyl carpets with green lawn tatami effect. It is furnished with eco-leather poufs and rocking structures designed and made exclusively by Canali&C. The mood recalls the winter gardens, with a comfortable and relaxing veranda where you can stop and have a chat. The second area has a more business approach and offers visitors PC workstations and desks, charging points for laptops, tablets and mobile phones. It is a space designed for business lunch breaks or as a support point for consulting the telephone and the computer.

Both areas have been created following bright colour palettes, new shapes and colours in harmony with the pre-existing elements.
Great importance was given to the green, not only as predominant nuances but also as a lifestyle, introducing separate waste collection with nice baskets strategically positioned and designed in harmony with the architecture of the Centre.